A Ragasz sztori

Még 2017 környékén rajzoltam egy posztert, ami több millió földlakóhoz eljutott, rengeteg helyen megosztották, feltöltötték, majd újra megosztották. Ez volt a Csepeles poszterem, ahol panellakások vásárlására buzdítottam a népet.

Aztán ezt az egyet még három követte, ami így már beillett egy portfóliónak és egyszerre kiposztolva, újra rengeteg emberhez eljutottak. Virálisak lettek. Páran írtak is, hogy szívesen megvennék. Ekkor jutott eszembe, hogy ez jó alkalom lehet arra, hogy az értékesítési szkilljeimet másik iparágban is kipróbáljam, plusz szintén remek alkalom, hogy már akkor is jó pár ezer követőmnek megmutassam, hogy hogyan lehet egy kis mikrovállalkozást beröffenteni.

Az egész olyan jól sikerült, hogy karácsony előtt negyed millió értékben adtam el belőlük és ebből a sztoriból készítettem egy vlogot, hogy hogyan vittem ezt véghez lépésről lépésre.

A vlog után a megrendeléseket szüneteltettem, aztán dropshipping céghez költöztettem a dolgot, ami annyit tett, hogy nálam megrendelték a posztereket, amit automatán legyártott a cég, és ki is postázta őket. Nem volt egy hatalmas biznisz, mert ilyen szolgáltatást csak nemzetközi cégeknél lehetett elérni, így a forint euró elvitte a profitot és volt olyan megrendelés, amire még én fizettem 800 forintot, hogy elmenjen a poszter a vevőnek. De hát mindent azokért, akik kitennék a ragaszaimat a falukra.

Szóval azt is megszűntettem és lett végül ez a weblap, ahová könnyedén felpakolhatom az új képeimet, és ha valaki szeretne belőle bögrét, pólót, posztert, telefontokot, akkor innen bármikor letöltheti! 🙂